SONIA ÉS A BLUES & ROLL

Akik nélkül nincs piknik!
Sonia Zambrano, az egykori legendás Sonia és a Sápadtarcúak zenekar perui származású alapítója és énekesnője Zsámbékon telepedett le, sok éve már, hogy itt él családjával. A vele való kapcsolat adta többek között az első blues piknik ötletét. 2016-ban ismerkedett a Blues and Roll tagjaival, akikkel hosszabb kihagyás után, Sonia és a Blues &  Roll néven kezdett el újra koncertezni. A zenekarvezető Pfeiffer Gábor 5. éve a fesztiválszervező csapatot is erősíti.

A   Blues &  Roll nem egyszerűen Sonia kísérőzenekara, hiszen Sonián kívül szinte mindenki énekel néhány nótát a koncerteken. Lassabb, érzelmes bluesok, balladák ugyanúgy szerepelnek a műsorban, mint táncolható rock and rollok és karcosabb rock szerzemények.

A zenekar repertoárjában megtalálhatók Sonia korábbi dalai és a zenekarvezető Pfeiffer Gábor és fia, Ákos által 2009-ben alapított   Blues &  Roll  műsorának nótái, így hallhatunk többek között Janis Joplin, Beth Hart, Shemekia Copeland, Melissa Etheridge, B.B. King, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Stevie Ray Vaughan, Doors, Buddy Guy, Robert Cray és 4 Non Blonde szerzeményeket is.

A ZENEKAR TAGJAI
Sonia Zambrano – ének (Zsámbék)
Áron Andrea – billentyűs hangszerek, vokál (Párkány, Felvidék)
Pataki László – dob,ének, vokál (Esztergom)
Pfeiffer Ákos – gitár,ének (Csolnok)
Pfeiffer Gábor – basszusgitár, ének (Csolnok)

­